Black Friday Inter Imobiliare

Compania Imobiliara Inter Imobiliare promoveaza pentru prima data la Iasi, campania de reduceri Black Friday in imobiliare.

 

 

Aceasta campanie este valabila in perioada 21 – 30 noiembrie 2014, contine discounturi cuprinse intre 3% si 8% din pretul afisat pe website-ul nostru, si cuprinde exclusiv oferta de apartamente, case si vile nou construite in Iasi, oferte ce se afla in cadrul Proiectelor Rezidentiale de mare sau mica anvergura din Iasi, unde Compania Imobiliara Inter Imobiliare reprezinta dezvoltatorul imobiliar in vanzarile directe.

 

 

Procentul de discount variaza in functie de modul de plata si termenul de finalizare si livrare a unitatii locative contractate.

 

 

Aici ai lista apartamentelor noi de vanzare in aceasta promotie

 

 

Aici ai lista caselor si vilelor de vanzare in aceasta promotie

 

 

Pentru a beneficia de reducerile din aceasta campanie, cumparatorii vor trebui sa semneze o cerere de rezervare sau un antecontract de vanzare/cumparare in forma finala in perioada acestei campanii.

 

 

Aceasta campanie functioneaza pe baza regulii primul sosit – primul servit, iar stocul de oferte in fiecare ansamblu este limitat.

 

Daca doriti si alte detalii nu ezitati sa ne contactati la 0232.22.66.66 sau 0729.22.66.66, sau completati un formular de contact

 

Inter Imobiliare reprezinta o companie imobiliara ce activeaza pe piata imobiliara din Iasi inca din anul 2002. Suntem principalul promotor si coordonator de vanzari a ansamblurilor rezidentiale de apartamente, case si vile din Iasi, cu peste 7 ani de experienta in acest domeniu si detinem in portofoliu peste 40 de proiecte rezidentiale oferite spre vanzare.