Angajari la Inter Imobiliare

Compania imobiliara Inter Imobiliare doreste sa isi mareasca echipa, atat pe departamentul vanzari cat si pe cel de inchirieri.

 

Datorita faptului ca politica noastra de crestere si stabilitate pe care am adoptat-o in cei 15 ani de activitate au adus actuala echipa la performante remarcabile in piata imobiliara din Iasi, dorim sa identificam noi candidati care sa isi doreasca sa lucreze in imobiliare la cel mai inalt nivel de performanta in imobiliare, si impreuna sa devenim o echipa si mai buna si mai solida.

 

Angajam Office Assistant Call Center

 

Ne dorim sa avem in echipa noastra o colega determinata, automotivanta si cu atitudine pozitiva  care sa ocupe functia de office assistant/call center.

 

Ce trebuie sa indeplinesti:

-          bune abilitati de comunicare verbala si scrisa;

-          voce placuta si dictie clara;

-          capacitatea de a invata si aplica rapid notiuni si informatii noi;

-          abilitati de organizare si planificare;

-          bune cunostinte de operare PC.

 

Principalele tale atributiuni vor fi:

-          consilierea telefonica a clientilor care solicita suport;

-          operarea datelor in sistem si transmiterea acestora catre departamentele companiei;

-          intretinerea si actualizarea bazei de date;

-          mentinerea unei bune relatii cu clientii;

-          oferirea informatiilor cu privire la serviciile oferite de companie.

 

Ce iti oferim?

-          te invitam intr-un mediu de lucru modern, placut si dinamic;

-          oferim un pachet salarial atractiv si motivant;

-          perspectiva unei cariere in dezvoltare corelata cu experienta si abilitatile dobandite;


Te asteptam sa ne contactezi pentru acest job la 0232.22.66.66; 0735.353.216 sau sa ne trimiti CV-ul tau la cariere@interimobiliare.ro

 

Angajam Consilieri Imobiliari

 

Candidatul nostru ideal trebuie sa fie dornic in a cunoaste, sa se respecte pe sine si pe ceilalti, cu atitudine, responsabilitate, si sa doreasca sa devina profesionist in domeniul imobiliar.

 

Activitatea unui consilier imobiliar la Inter Imobiliare consta in, administrarea unei baze de date cu oferte si clienti, negocierea ofertelor imobiliare, promovarea lor prin metodele de promovarea proprii ale companiei, precum si efectuarea si asistarea tranzactiilor imobiliare dintre vanzator si cumparator.

 

La Inter Imobiliare ai tot ceea ce iti este necesar sa incepi, sa te dezvolti si sa performezi in acest domeniu, domeniu imobiliar.

 

Beneficiezi de o arie de acoperire a ofertelor imobiliare in exclusivitate;

 

Ai tot suportul logistic necesar efectuarii de tranzactii imobiliare si de a activa la cel mai inalt nivel in acest domeniu ( telefon, masina companiei, publicitate, expunere pe piata, brand, pachet office complet);

 

Ai persoane, profesionisti in domeniu imobiliar, ce te indruma profesional si care te invata sa devii un bun cunoscator in arta vanzarilor directe;

 

Cursuri de specialitate frecvente, de la nivel incepator pana la nivel avansat;

 

Si piesa nostra de rezistenta, SmartAdmin, un program complet de organizare si actualizare, atat a cererilor cat si a ofertelor, si multe altele ce iti sunt atat de necesare. Aici ai toata activitatea ta usor de gestionat si de urmarit.

 

Pentru ca provocarea ta sa fie mare, te motivam prin salarizarea avantajoasa, bonusuri de target-uri si premii.

 

Asadar daca vrei intradevar o cariera noua de succes in domeniul imobiliar, sau simti ca nu esti sustinut cum trebuie la agentia imobiliara in care activezi deja, te asteptam sa ne contactezi pentru acest job la 0232.22.66.66; 0735.353.216 sau sa ne trimiti CV-ul tau la cariere@interimobiliare.ro

 

Intr-o piata imobiliara destul de grea, lucrul cel mai important, este sa fii facut cunoscut. Noi cei din managementul de la Inter Imobiliare, am inteles acest lucru si de aceea am sustinut si vom sustine in continuare pe cei ce vor sa reuseasca in acest domeniu din toate punctele devedere.

 

P.S.  Doar intr-o echipa mare se pot face performante uluitoare.