Credit Center

Consultanta in alegerea creditului imobiliar perfect

Pentru ca de cele mai multe ori investitiile imobiliare necesita  suport financiar din partea unei banci, clientii Inter Imobiliare se confrunta deseori cu intrebarea:
"Care este banca ce se potriveste cel mai bine nevoilor mele?".

De aici necesitatea unui serviciu conex oferit de compania noastra:  "Credit Center".
Nu ne intelegeti gresit, Inter Imobiliare nu ofera credite in mod direct si nici nu intermediaza tranzactii bancare ci doar ofera clientilor sai consulanta in alegerea celei mai bune decizii de finantare.

Peste zece ani de experienta cu bancile noastre partenere pe de o parte si cu clienti in cautare de servicii financiare pe de alta ne-au ajutat sa intelegem bine posibilitatile de credit de orice natura (si in special imobiliar) incat sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri.

Acest serviciu face parte din campania Inter Imobiliare "Solutii imobiliare complete" si are rolul de a ne sustine clientii in toate demersurile lor in achizitionarea imobilului perfect.

Ce reprezinta Serviciul "Credit Center" :

 

Analiza Dosarului de Credit instant si gratuit;

 

Serviciul Credit Center nu presupune niciun fel de cost din partea dumneavoastra, iar totul se face in cel mai scurt timp posibil.

 

Totul se face on-line fara a fi nevoie de deplasarea dumneavoastra la banca.

 

Dumneavoastra accesati serviciul nostru de acasa sau de la servici, iar departamentul nostru de credite se va ocupa de absolut tot. Toate informatiile de care aveti nevoie va sunt furnizate, in termeni pe intelesul tuturor, clar si in cel mai profesional mod cu putinta.

 

 Raspunsul il oferim in maximum 30 de minute de la momentul contactului.

 

Promptitudinea ne caracterizeaza, asteptam sa ne puneti la incercare in intervalul orar 09.00 - 16.30 (programul fiind in mod absolut direct influentat de orarul de functionare a partenerilor nostri bancari), pentru cererile de credit aplicate ulterior vom face calculele exacte in dimineata imediat urmatoare.

 

Aveti posibilitatea de a alege banca si creditul care vi se potriveste.

 

Va vom oferi cele mai profitabile oferte de creditare ale principalelor institutii bancare. In functie de termenii si conditiile care sunt mai avantajoase, puteti alege oferta cea mai tentanta, iar demersul obtinerii unui credit il vom continua impreuna, pe calea aleasa de D-voastra.

 

Toata documentatia de perfectare a dosarului de acte pentru imobilul ce v-ati hotarat sa-l achizitionati cade in responsabilitatea noastra.

 

Pentru confortul dumneavoastra, ne ocupam de tot ceea ce inseamna verificarea ( eventual intocmirea) actelor necesare imobiluluipe care il doriti: documentatia cadastrala, certificat energetic, extrase de informare si autentificare, adeverinte de la furnizorii de servicii publice.

 

Tel. : 0232.22.66.66 sau 0731.353.220