Companie

Despre noi Servicii persoane fizice Servicii persoane juridice Servicii dezvoltatori imobiliari Turul proiectelor rezidentiale Inter Imobiliare in timpul liber Serviciul Oferte recomandate Credit Center Angajari la Inter Imobiliare Parteneri Parteneri Bancari Parteneri Media Black Friday Inter Imobiliare Club Card Centrul SmartAdmin Echipa Noutati si evenimente Contact

La Inter Imobiliare poti
deveni cel mai bun!

Lucrezi într-un mediu profesionist, alături de o echipă de succes Beneficiezi de training-ul Inter Imobiliare Smart Experience, pentru a fi cel mai pregatit Dezvoltarea ta profesionala depinde numai de tine; noi te sprijinim!
Pe acei ce doresc sa faca parte din Team-ul Inter Imobiliare ii invitam sa ne trimita o scrisoare de intentie care sa contina si scurte referiri la experienta in domeniu (daca exista) la adresa de email: contact@interimobiliare.ro
Va asteptam!


Echipa Inter Imobiliare

CIPRIAN IOVU
MANAGER GENERAL
 
0720.22.66.66 ciprian.iovu@interimobiliare.ro
Ciprian face parte din Echipa Inter Imobiliare din 2002, al carei membru fondator este. El si-a facut debutul in domeniu imobiliar in anul 1996, iar inca din acea perioada si-a propus o crestere continua in calitatea serviciilor sale, crestere care a dus la tot ceea ce inseamna astazi Inter Imobiliare pentru piata imobiliara ieseana.
NICOLETA IOVU
MANAGER GENERAL
 
0729.22.66.66 nicoleta.iovu@interimobiliare.ro
Manifestand o atitudine pozitiva si avand o dorinta de a relationa in permanenta cu oamenii, Nicoleta are capacitatea de a vorbi si de a asculta in aceeasi masura. Cu o puternica dorinta de a persevera in acest domeniu, duce la bun sfarsit sarcinile si obligatiile, exigente, prin dedicare, initiativa si responsabilitate.
FLORIN FILIP
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 florin.filip@interimobiliare.ro
Florin este unul din pilonii pe care este construita agentia. Impreuna cu Ciprian, au pus temeliile acestei agentii si impreuna au construit brand-ul Inter Imobiliare. Specializat in ultimii ani pe vanzarea proiectelor imobiliare, complexa sa experienta ii permite sa se ocupe de orice zona a orasului, de orice segment a domeniului imobiliar. In momentul de fata, el este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi, unde si-a impus propria amprenta in dezvoltarea lor, crescand, impreuna cu acestea.
ALIN MIRON
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 alin.miron@interimobiliare.ro
Alin, inca de la inceput s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei Inter Imobiliare prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere profesional cat si social. A participat in mod direct la proiectele importante, marca Inter Imobiliare, fiind implicat tot mai mult in dezvoltarea si impunerea adevaratelor valori si principii imobiliare.
Alin este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.

IONUT DRANCEANU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 ionut.dranceanu@interimobiliare.ro
Experienta, straduinta, ambitie, autodepasire, profesionalism si spirit de improvizatie sunt atributele lui Ionut, un consilier imobiliar cu o vechime pe piata ieseana de aproape 15 ani. Inter Imobiliare se mandreste cu el din primele luni ale lui 2012. S-a remarcat si integrat perfect in echipa noastra prin efortul de care da dovada in solutionarea celor mai pretentiosi clienti, iar rezultatele sale sunt mai mult decat relevante. El este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in zonele Pacurari, Canta, Gara, Billa si Dacia.
SEBASTIAN ABALASEI
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 sebastian.abalasei@interimobiliare.ro
Sebastian face parte din echipa Inter Imobiliare din luna martie a anului 2012. Cu o experienta de 8 ani in domeniu, Sebastian si-a dorit mai mult decat sa lucreze intr-o agentie imobiliara, si-a dorit sa faca parte din cea mai completa echipa a pietei imobiliare iesene. Pentru el imobiliarele nu inseamna doar un job, inseamna zambetele clientilor multumiti cu care a lucrat. Acum el este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
ALIN ADAM
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 alin.adam@interimobiliare.ro
Pentru Alin domeniul imobiliar reprezinta o intriganta si o provocare. Seriozitatea, simtul de raspundere si dorinta permanenta de autodepasire sunt premizele pentru o stralucita cariera in domeniul nostru de activitate. Alin este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
RAZVAN MOROSANU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 razvan.morosanu@interimobiliare.ro
Dorinta de afirmare, ambitia si spiritul de echipa l-au indemnat pe Razvan sa se alature companiei noastre. Dezvoltarea segmentului de vanzari reprezinta o prioritate pentru Inter Imobiliare, iar in realizarea acestui obiectiv avem nevoie de persoane precum Razvan. El este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
ALEXANDRA BASIUL
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 alexandra.basiul@interimobiliare.ro
Alexandra este responsabila pe segmentul de vanzari apartamente in zonele: Nicolina, CUG, Frumoasa, Poitiers, precum si de apartamentele nou construite in ansamblurile rezidentiale Bucium Confort si Metropolitan Residence.
MARIUS LACATUSU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 marius.lacatusu@interimobiliare.ro
Marius este responsabil pe segmentul de vanzari apartamente in zonele: Alexandru cel Bun si Dacia
ADRIANA BELCIUG
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 adiana.belciug@interimobiliare.ro
Adriana este responsabila pe segmentul de vanzari case si terenuri situate in Iasi.
ANTONIO COJOCARU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 antonio.cojocaru@interimobiliare.ro
Antonio este responsabil de segmentul de inchirieri apartamente in zonele: Pacurari, Canta, Gara, Copou, Centru, Alexandru cel Bun, Dacia
ADRIAN GIRNET
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 adrian.girnet@interimobiliare.ro
Adrian este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
BOGDAN BUSILA
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 bogdan.busila@interimobiliare.ro
Bogdan este responsabil pe segmentul de vanzari case situate in zonele: Galata, Horpaz, Lunca Cetatuii, Ezareni.
ION POPA
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 ion.popa@interimobiliare.ro
Ion este responsabil de segmentul de inchirieri apartamente in zonele: Nicolina, Cug, Bucium, P.Ros, Pta Nicolina, P de Piatra, Galata si Mircea
IULIAN STAMATE
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 iulian.stamate@interimobiliare.ro
ADRIAN ADAM
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 adrian.adam@interimobiliare.ro
TIBERIU OPREA
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 tiberiu.oprea@interimobiliare.ro
NICOLETA POTARNICHE
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 nicoleta.potarniche@interimobiliare.ro