Companie

Despre noi Servicii persoane fizice Servicii persoane juridice Servicii dezvoltatori imobiliari Turul proiectelor rezidentiale Inter Imobiliare in timpul liber Serviciul Oferte recomandate Credit Center Angajari la Inter Imobiliare Parteneri Parteneri Bancari Parteneri Media Black Friday Inter Imobiliare Club Card Centrul SmartAdmin Echipa Noutati si evenimente Contact

La Inter Imobiliare poti
deveni cel mai bun!

Lucrezi într-un mediu profesionist, alături de o echipă de succes Beneficiezi de training-ul Inter Imobiliare Smart Experience, pentru a fi cel mai pregatit Dezvoltarea ta profesionala depinde numai de tine; noi te sprijinim!
Pe acei ce doresc sa faca parte din Team-ul Inter Imobiliare ii invitam sa ne trimita o scrisoare de intentie care sa contina si scurte referiri la experienta in domeniu (daca exista) la adresa de email: contact@interimobiliare.ro
Va asteptam!


Echipa Inter Imobiliare

CIPRIAN IOVU
MANAGER GENERAL
 
0729.22.66.66 ciprian.iovu@interimobiliare.ro
Ciprian face parte din Echipa Inter Imobiliare din 2002, al carei membru fondator este. El si-a facut debutul in domeniu imobiliar in anul 1996, iar inca din acea perioada si-a propus o crestere continua in calitatea serviciilor sale, crestere care a dus la tot ceea ce inseamna astazi Inter Imobiliare pentru piata imobiliara ieseana.
NICOLETA IOVU
MANAGER GENERAL
 
0729.22.66.66 nicoleta.iovu@interimobiliare.ro
Manifestand o atitudine pozitiva si avand o dorinta de a relationa in permanenta cu oamenii, Nicoleta are capacitatea de a vorbi si de a asculta in aceeasi masura. Cu o puternica dorinta de a persevera in acest domeniu, duce la bun sfarsit sarcinile si obligatiile, exigente, prin dedicare, initiativa si responsabilitate.
VICTOR COPCIA
MANAGER VANZARI
 
0731.353.216 victor.copcia@interimobiliare.ro
Cu profesionalism, atitudine pozitiva si cu motivatia de autodepasire, Victor coordoneaza activitatea echipei Inter Imobiliare.
Dezvoltarea profesionala, dorinta de a lucra intr-o echipa performanta precum si intelegerea sustinerii de care ai nevoie in a reusi, il fac pe Victor sa simta ca managementul unei echipe ii poate aduce satisfactii multiple.
Motto-ul care il caracterizeaza cel mai bine este, The sky is the limit.
FLORIN FILIP
CONSILIER IMOBILIAR
 
0728.24.66.66 florin.filip@interimobiliare.ro
Florin este unul din pilonii pe care este construita agentia. Impreuna cu Ciprian, au pus temeliile acestei agentii si impreuna au construit brand-ul Inter Imobiliare. Specializat in ultimii ani pe vanzarea proiectelor imobiliare, complexa sa experienta ii permite sa se ocupe de orice zona a orasului, de orice segment a domeniului imobiliar. In momentul de fata, el este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi, unde si-a impus propria amprenta in dezvoltarea lor, crescand, impreuna cu acestea.
IONUT CROITORU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0728.21.66.66 ionut.croitoru@interimobiliare.ro
Ionut a venit la Inter Imobiliare in 2010, cu dorinta de a incepe un nou capitol din viata sa. Cert este ca, el a inteles ca oricine poate fi consilier imobiliar, dar un consilier imobiliar bun poti ajunge doar daca ai mentalitatea de invingator, sustinere si dispunere la efort, iar asta la convins inca de la inceput deoarece principiile lui coincid cu cele ale Echipei Inter Imobiliare: Doar primul loc conteaza. El este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
ALIN MIRON
CONSILIER IMOBILIAR
 
0730.25.66.66 alin.miron@interimobiliare.ro
Alin, inca de la inceput s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei Inter Imobiliare prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere profesional cat si social. A participat in mod direct la proiectele importante, marca Inter Imobiliare, fiind implicat tot mai mult in dezvoltarea si impunerea adevaratelor valori si principii imobiliare.
Alin este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.

IONUT DRANCEANU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.019.914 ionut.dranceanu@interimobiliare.ro
Experienta, straduinta, ambitie, autodepasire, profesionalism si spirit de improvizatie sunt atributele lui Ionut, un consilier imobiliar cu o vechime pe piata ieseana de aproape 15 ani. Inter Imobiliare se mandreste cu el din primele luni ale lui 2012. S-a remarcat si integrat perfect in echipa noastra prin efortul de care da dovada in solutionarea celor mai pretentiosi clienti, iar rezultatele sale sunt mai mult decat relevante. El este responsabil de vanzarea apartamentelor situate in zonele Pacurari, Canta, Gara, Billa si Dacia.
SEBASTIAN ABALASEI
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.25.66.66 sebastian.abalasei@interimobiliare.ro
Sebastian face parte din echipa Inter Imobiliare din luna martie a anului 2012. Cu o experienta de 8 ani in domeniu, Sebastian si-a dorit mai mult decat sa lucreze intr-o agentie imobiliara, si-a dorit sa faca parte din cea mai completa echipa a pietei imobiliare iesene. Pentru el imobiliarele nu inseamna doar un job, inseamna zambetele clientilor multumiti cu care a lucrat. Acum el este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
ALIN ADAM
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.019.911 alin.adam@interimobiliare.ro
Pentru Alin domeniul imobiliar reprezinta o intriganta si o provocare. Seriozitatea, simtul de raspundere si dorinta permanenta de autodepasire sunt premizele pentru o stralucita cariera in domeniul nostru de activitate. Alin este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
RAZVAN MOROSANU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0728.23.66.66 razvan.morosanu@interimobiliare.ro
Dorinta de afirmare, ambitia si spiritul de echipa l-au indemnat pe Razvan sa se alature companiei noastre. Dezvoltarea segmentului de vanzari reprezinta o prioritate pentru Inter Imobiliare, iar in realizarea acestui obiectiv avem nevoie de persoane precum Razvan. El este responsabil de vanzarea apartamentelor si caselor situate in cadrul proiectelor rezidentiale din Iasi.
ALEXANDRA BASIUL
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.019.913 alexandra.basiul@interimobiliare.ro
Alexandra este responsabila pe segmentul de vanzari apartamente in zonele: Nicolina, CUG, Frumoasa, Poitiers, precum si de apartamentele nou construite in ansamblurile rezidentiale Bucium Confort si Metropolitan Residence.
MARIUS LACATUSU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.019.912 marius.lacatusu@interimobiliare.ro
Marius este responsabil pe segmentul de vanzari apartamente in zonele: Alexandru cel Bun si Dacia
MIHAELA TARNOVEANU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0731.353.218 mihaela.tarnoveanu@interimobiliare.ro
Mihaela este responsabila pe segmentul de vanzari apartamente in zonele: Tatarasi, Podu de Fier, Tudor Vladimirescu.
DRAGOS ANTON
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.019.915 dragos.anton@interimobiliare.ro
Dragos este responsabil pe segmentul de vanzari case situate in zonele: Bucium, Barnova, Paun, Visani si Hlincea.
ANTONIO COJOCARU
CONSILIER IMOBILIAR
 
0729.22.66.66 antonio.cojocaru@interimobiliare.ro
Antonio este responsabil de segmentul de inchirieri apartamente in zonele: Pacurari, Canta, Gara, Copou, Centru, Alexandru cel Bun, Dacia
DANA BOBU
ASISTENT MANAGER
 
0729.22.66.66 dana.bobu@interimobiliare.ro
Dana se ocupa de monitorizarea, organizarea si administrarea, raportului dintre clientii nostri si consilierii nostri imobiliari, pentru ca acestia sa raspunda cat mai urgent cerintelor.
ANDREI ZIMBRU
Digital Marketing Manager
 
0729.22.66.66 promovare@interimobiliare.ro
Prezent in echipa Inter Imobiliare din ianuarie 2017, Andrei is asuma cu dedicare si seriozitate raspunderea de a crea si transmite online si offline mesajul de promovare al companiei.