Turul proiectelor rezidentiale

Sunteti interesat de o locuinta de 5 stele?


Inter Imobiliare ofera persoanelor interesate in achizitionarea unui apartament in bloc nou sau a unei case intr-un complex rezidential de vile oportunitatea de a vizita cele mai importante oferte imobiliare de acest gen din Iasi.

Intr-un singur astfel de tur, intr-o singura zi, pe parcursul a cateva ore, impreuna cu un broker Inter Imobiliare, veti vizita toate aceste locatii si veti cunoaste avantajele fiecareia dintre ele.

Este o metoda ideala de a va face o idee cat mai reala asupra ofertelor existente pe piata imobiliara din Iasi pe acest segment.


Pe scurt, avantajele unui Tur Imobiliar:

1. In primul rand, si cel mai important: este oferit gratuit si fara nici o obligatie din partea dvs

Inter Imobiliare, in calitate de partener al dezvoltatorilor imobiliari din Iasi, nu percepe comision de la client la vanzarile de locuinte noi.

2. Nu pierdeti timp - totul intr-o singura zi

"Azi am vazut o oferta, maine trebuie sa vad alta...atata timp pierdut si atata agitatie!" Stim cum e! Tocmai de aceea am organizat pentru dvs aceasta modalitate de vizitare a ofertelor.

3. Veti vedea tot!

Va vom prezenta TOT ce ar putea reprezenta o potentiala solutie pentru dvs. Dupa acest tur veti sti exact care sunt proiectele de locuinte noi din iasi si catre ce sa va orientati.

4. Veti sti tot! Veti primi explicatii si informatii suplimentare

Brokerul imobiliar ce va va insoti stie totul despre proiectele rezindetiale din Iasi. El va va oferi informatii complete despre fiecare proiect si fiecare oferta in cadrul proiectelor: de la avantaje (si dezavantaje), date tehnice privind constructia, termeni de finalizare, modalitati de plata acceptate de dezvoltator...totul...


Cum functioneaza:

Acest tur este organizat o data la cateva zile si la el participa un numar variabil de clienti. In functie de disponibilitatea dvs vom stabili impreuna data si ora desfasurarii acestor vizite.


Pentru programari:

Va rugam sa contactati departamentul de secretariat Inter Imobiliare la numarul de telefon: 0232.22.66.66 si sa specificati faptul ca doriti sa va inscrieti la Turul Imobiliar. De asemenea veti preciza zilele si orele in care sunteti disponibil.