Utile

16-11-2022

Cum s-a dezvoltat zona CUG, din punct de vedere al pietii imobiliare?

Cum s-a dezvoltat zona CUG, din punct de vedere al pietii imobiliare?

Zona CUG este una dintre cele noi zone cu spatii locative construite in secolul XX in Iasi. Cuprinsa intre Raul Nicolina si Spitalul Providenta, este un cartier aerisit, cu spatii locative generoase ca si compartimentare interioara, pastrandu-si cu siguranta caracterul puternic urban.

Zona CUG este cautata de iubitorii urbanului, a miscarii si a vietii oferita de acest mediu, este potrivit familiilor tinere, detine blocuri cu apartamente bine compartimentate pentru toate nevoile de locuit, dar si pentru investitii imobiliare sigure.

Construit in continuarea Cartierului Nicolina, ofera acestui cartier coerenta, in dezvoltarea imobiliara continua a orasului.

Poti achizitiona compartimentari asemanatoare zonei Nicolina, insa construite intre anii 1985-1990. Diversitatea ofertelor imobiliare, conecteaza locuitorii zonei cu infrastructura sociala ieseana, prin prezenta scolilor, gradinitelor, supermarket-urilor Selgros si Piata Agroalimentara CUG, zone verzi si parcuri de joaca pentru copii.

Nu trebuie sa uitam apropierea de 15 minute fata de Pallas Mall inima orasului.

Dezvoltarea imobiliara din zona CUG, a cunoscut poate cea mai acerba accelerare in ultimii ani.

Piata imobiliara din zona CUG ofera disponibilitati de apartamente la revanzare in ansambluri rezidentiale deja predate locatarilor, dar si oferte in complexe imobiliare noi, ce abia acum se contureaza in aceasta zona.

Unitatile locative sunt construite intre anii 1985-1990, cartierul Cug oferind posibilitatea de a locui in apartamente de 1,2,3 si 4 camere, in variante decomandate, in blocuri 4 etaje, dar si blocuri turn.

Unitatile locative sunt pentru iubitori de urban, deoarece desi esti parte integrata din vibratia orasului, ai suficienta intimitate in locuinta, pentru ati reface energia necesara tie.

Apartamentele sunt de tip decomandat si reprezinta, un mix echilibrat intre buget, intimitate si conexiune cu tot ceea ce este important in viata orasului .

Dar, unitati locative in blocuri noi exista? Da, si va prezentam principalele proiecte imobiliare ce se construiect in zona Cug:

Cartier Visoianu: Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Arhitectura desavarsita, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu. Parcari subterane, boxe si loc de joaca pentru copii, totul pentru un comfort maxim al locatarilor.

Astoria Apartments: Amplasat in Lunca Cetatuii cu o inaltime de P+2E+Pod, un numar de 10 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 27mp pana la 65 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele de vanzare sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje.

Panoramic Residence: Reprezinta apartamente noi cu 1,2 si 3 camere, decomandate, situate in zona Capat Cug la 800 m de Expo Mobila si de Supermarket Mega Image din Valea Adanca. Proiectul Panoramic Residence cuprinde peste 200 de apartamente noi, dispuse in 10 imobile cu regim de inaltime P+2+M, precum si locuri de parcare si spatii verzi

Fortus Residence: Este compus din apartamente noi cu 2 si 3 camere in zona curata si aerisita, la 150m de statia de transport in comun al autobuzelor cu numerele 27, 41 si 44. Acestea au suprafete cuprinse intre 57 si 78mp, si se predau noilor proprietari, amenajate modern si cu mult bun gust..

Cug Apartments: Este un proiect rezidential nou in zona CUG, situat la strada principala, cu apartamente noi de vanzare, avand un regim de inaltime P+3E, cu acces direct la statia de autobuz de pe soseaua Nicolina, intr-o zona foarte linistita cu multa verdeata, aerisita, cu vecini putini (zona predominant de case).

Cartierul Editurii: Un complex rezidential de blocuri noi, cu toate facilitatile urbane, cu acces la mijloacele de transport in comun spre CUG, 41 , 44 și 27. Drum asfaltat si luminat. Amplasat in Lunca Cetatuii, are un regim de inaltime de P+2E+Pod, si este compus dintr-un un numar de 19 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 33mp pana la 46 mp, echilibrate si luminoase. Acesta are o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare + boxa.

Cartierul CUG oferta posibilitatea de a locui in apartamente intime si spatioase, in functie de nevoia imobiliara a clientului investitor. Este o zona iubita tineri, deobicei, insa si de cei care doresc sa traiasca cu adevarat o experienta de locuit in zona urbana.

Posibilitatea de a investi in zona, in functie de buget si preferinte, o vei stabili in discutiile avute cu agentul nostru imobiliar. El te va ajuta sa descrii o strategie in acest sens, ca sa ajungi la proprietatea potrivita pentru tine si familia ta.

Cartierul CUG reprezinta o zona cu potential de dezvoltare major, din punct de vedere imobiliar, si in viitorii ani.

Vibratia urbana a imobilelor cu arhitecturi specifice zonei urbare de final de secol XX, te va incanta cu siguranta!

Ca avantaje mai putem adauga:

• Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: Sos Nicolina
• La doar 15-20 minute de Pallas Mall Iasi
• Puncte administrative: Vama Tehnolopolis
• statii de combustibil OMV, MOL.
• puncte de servicii publice: Spitalul Providenta
• transport in comun catre toate zonele orasului:

Autobuz: 27, 41, 44 Tramvai: 9

Zona CUG se invecineaza cu urmatoarele: Cartierul Nicolina, Cartierul Frumoasa, Cartierul Bucium.

Prezenta infrastructurii si a mijloacelor de transport in comun, fac eficient transportul si catre centrele universitare iesene.

Echipa Inter Imobiliare, pune mare accent pe supervizarea dezvoltarii pietii imobiliare din Iasi, si din aces motiv dorim sa informam publicul consumator de achizitii imobiliare de ceea ce reprezinta cartierul sau zona, in care acestia urmeaza sa locuiasca sau sa investeasca.

Suna acum Mesaj